eInfraCentral piedāvā pētniekiem dažādu Eiropas e-pakalpojumu katalogu.

eInfraCentral kataloga piekļuves beta versija ir pieejama pārlūkošanai bez reģistrācijas http://beta.einfracentral.eu

eInfraCentral izveidota 2017.gadā, lai nodrošinātu, ka līdz 2020. gadam plašāks un dažādu nozaru interesentu loks (ietverot rūpniecību) varētu atrast un piekļūt no jauna veidotai un joprojām attīstībā esošai e-infrastruktūrai. Sadarbībā ar Eiropas vadošajām e-infrastruktūrām (EGI, EUDAT, GEANT, OpenAIRE, PRACE) izveidots kopīgs pakalpojumu katalogs un attīstīts portāls, caur kuru piekļūt pakalpojumu katalogam.

eInfraCentral portāla mērķis ir palīdzēt pētniekiem atrast viņiem nepieciešamo informāciju par plaša mēroga e-infrastruktūras pakalpojumiem, kā arī atklāt jaunus pakalpojumus. Vienlaikus tā ir iespēja salīdzināt dažādus, vienā vietā piedāvātos pakalpojumus, sagrupējot tos pēc nozīmīguma un atstājot atgriezenisko saiti.

Drīzumā eInfra portālā būs iespējams reģistrēties pakalpojumiem un izveidot savu lietotāja profilu. Lai saņemtu plašāku informāciju par eInfraCentral un plānotajiem pasākumiem, jāpiesakās uz eInfraCentral jaunumiem, jāpārbauda projekta mājaslapa vai jāseko jaunumiem Twitter: @eInfraCentral

Kontaktinformācija
Gita Rozenberga
Nacionālais atvērtās piekļuves dienests
E-pasts: napd@lu.lv

Share